Blijf altijd op de hoogte

Isa Zwart en Willemien Dijkstra genomineerd!

14 februari 2018

Winnaar van het DLF17 Isa Zwart en oud-finalist van DLF14 Willemien Dijkstra zijn genomineerd voor de Drentse Talentprijs Cultuur. Zij maken kans op de titel, een geldbedrag van 2.500 euro en een kunstwerk van Els Mondt.

Dunderdag DLF-dag

08 februari 2018

In deze vaste rubriek kijken wij even terug in de tijd en doen wij een greep uit het rijke muzikale verleden van het Drèents Liedtiesfestival. Op die manier geven wij nogmaals aandacht aan hen die bij eerdere edities van het Drèents Liedtiesfestival in de finale stonden.

Drèents Liedtiesfestival 2018!

07 februari 2018

Het Drèents Liedtiesfestival 2018 (DLF18) komt er aan! Het grootschalige songfestival wordt voor de zevende keer georganiseerd met als doel het schrijven, uitvoeren en vastleggen van nieuwe Drentstalige kwaliteitsmuziek. De organisatie -Stichting REUR- roept muzikanten, tekstschrijvers en componisten van Drentstalige muziek op om liedjes in te sturen.