Blijf altijd op de hoogte

Dunderdag DLF-dag

08 maart 2018

De vaste wekelijkse rubriek Dunderdag DLF-dag. Vandaag in een ander jasje.We kijken vandaag niet terug, maar vooruit! Beste musici, componisten, tekstschrijvers, zangers, zangeressen en bands. Jullie kunnen allemaal weer insturen voor de 2018-editie van het Drèents Liedtiesfestival!

Dunderdag DLF-dag

01 maart 2018

In deze vaste rubriek kijken wij even terug in de tijd en doen wij een greep uit het rijke muzikale verleden van het Drèents Liedtiesfestival. Op die manier geven wij nogmaals aandacht aan hen die bij eerdere edities van het Drèents Liedtiesfestival in de finale stonden.

Jannie Karst overleden

23 februari 2018

Zangeres Jannie Karst-Dubbelboer is vanmiddag na een kort ziekbed overleden. Ze is 76 jaar geworden. De bestuursleden van Stichting REUR wensen ons bestuurslid René, familie en naasten veel sterkte toe met dit grote verlies.