Blijf altijd op de hoogte

Isa Zwart leest voor op obs 'De Dreef'

24 januari 2018

Je maakt wat mee in een jaar dat je het DLF - Drèents Liedtiesfestival wint, de publieksprijs krijgt bij het SUNS Europe festival en je de Cultuurprijs van de Gemeente Emmen gegund wordt! Het overkwam Isa Zwart.

Dunderdag DLF-dag

18 januari 2018

In deze vaste rubriek kijken wij even terug in de tijd en doen wij een greep uit het rijke muzikale verleden van het Drèents Liedtiesfestival. Op die manier geven wij nogmaals aandacht aan hen die bij eerdere edities van het Drèents Liedtiesfestival in de finale stonden.

Dunderdag DLF-dag

11 januari 2018