Blijf altijd op de hoogte

Finalisten Drèents Liedtiesfestival 2021 bekend!

10 april 2021

Voor de negende keer organiseert Stichting REUR het Drèents Liedtiesfestival. Dit songfestival zorgt ervoor dat er een breder aanbod komt van nieuwe Drentstalige kwaliteits-muziek. Stichting REUR maakt zich sterk voor de Drentstalige muziekcultuur in de breedte en wil aansluiting krijgen van het Nedersaksisch en Drents bij andere (inter-)nationale minderheidstalen. Stichting REUR riep dit jaar wederom alle muzikanten en tekstschrijvers op om hun beste muzikale been voor te zetten en liedjes in te sturen.

DunderdagDLFdag 2021-14

08 april 2021

Op Dunderdag DLF-dag is de wekelijkse rubriek waarin we terugkijken op het muzikale verleden van het Drèents Liedtiesfestival. Elke week een fijne herinnering aan de finales die tot op heden hebben plaatsgevonden sinds 2012.

DunderdagDLFdag 2021-13

01 april 2021