Blijf altijd op de hoogte

Dunderdag DLF-dag

18 januari 2018

In deze vaste rubriek kijken wij even terug in de tijd en doen wij een greep uit het rijke muzikale verleden van het Drèents Liedtiesfestival. Op die manier geven wij nogmaals aandacht aan hen die bij eerdere edities van het Drèents Liedtiesfestival in de finale stonden.

Dunderdag DLF-dag

11 januari 2018

Isa Zwart ontvangt Cultuurprijs Emmen

07 januari 2018

In een volgepakt Atlas Theater werd vrijdag 5 januari de Emmer Cultuurprijs uitgereikt. Van de vijf genomineerden mocht Drèents Liedtiesfestival-winnares Isa Zwart de prijs in ontvangst nemen.