Blijf altijd op de hoogte

Vakjury finale Drèents Liedtiesfestival bekend!

18 mei 2019

De leden van de vakjury veur de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival op 22 juni in het Atlas Theater in Emmen zijn bekend.

'In de leite' niet in DLF19 finale.

15 mei 2019

Nadat de finalisten bekendgemaakt waren, werd Stichting REUR meegedeeld door de verkozen inzenders van -In de leite- dat met terugwerkende kracht niet kon worden voldaan aan de voorwaarden die beschreven staan in het reglement van DLF19 (Artikel F). In verband met van haar zwangerschap en aanstaande bevalling begin juni bleek dat de solist niet optreden kan in de finale.

Finalisten Drèents Liedtiesfestival 2019 bekend!

11 mei 2019

Vandaag -11 mei 2019- werden de finalisten voor de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival bekend gemaakt. Dat gebeurde LIVE vanuit het Atrium van RTV Drenthe in het programma Hemmeltied.