Blijf altijd op de hoogte

Drèents Liedtiesfestival bij Poppunt Drenthe

29 juni 2020

Nu de festivalweides leeg blijven deze zomer hebben we de kans met Bert Kamping van Drèents Liedtiesfestival en Richard de Groot van Hellofestivalnl om tafel te gaan en te praten over de huidige situatie, gevolgen en misschien zelfs kansen voor de toekomst.

Negende Drèents Liedtiesfestival verplaatst naar 2021

30 maart 2020

In verband met de aanhoudende corona-maatregelen heeft Stichting REUR besloten om de negende editie van het Drèents Liedtiesfestival te verplaatsen naar 2021. De reeds ingezonden liedjes voor DLF20 worden in overleg met de inzenders meegenomen naar volgend jaar.

Drèentse Zangers uitgesteld

23 maart 2020

Het programma ‘Drèentse Zangers’, een gezamenlijke productie van ZO!34 en Stichting REUR is in verband met de maatregelen rondom het coronavirus verplaatst naar 5 en 6 september 2020..