Workshop songwriting Tangarine

25 maart 2022

Persbericht:

Drèents Liedtiesfestival 2022 – Workshop songwriting Tangarine

Op 9 april aanstaande verzorgen de broers Arnout en Sander Brinks -bekend als Tangarine- een workshop songwriting. De workshop vindt plaats in het kader van het voortraject van het Drèents Liedtiesfestival 2022.

In 2014 kreeg Tangarine nationale bekendheid als huisband van ‘De Wereld Draait Door’ en veroverde de harten van de tv-kijkers. De broers reisden langs vrijwel ieder poppodium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. In de jaren erna richtte Tangarine zich op concerten in het theater.

Arnout en Sander nemen je tijdens de workshop mee in het hele proces van schrijven op gebied van tekst en muziek, tot aan het opnemen van demo's.
De broers zijn van huisuit niet Drentstalig opgegroeid. De workshop is om die reden ook niet toegespitst op de taal en daardoor voor een bredere groep geïnteresseerden bedoeld.

Wees van harte welkom!

Informatie:

Datum:  9 april 2022
Locatie:Het Atlas Theater, Raadhuisplein 100, 7811 AP Emmen
Tijd aanvang:13.00 uur (inloop v.a. 12.45 uur)
Kosten deelname:€15,- (incl. koffie & thee bij binnenkomst)

Aanmelden (t/m 8 april) via het mailadres: contact@stichtingreur.nl
Kijk HIER voor het programma.

Tangarine - persfoto (Paul Bellaart)Tangarine (foto: Paul Bellaart)