Blijf altijd op de hoogte

DLF-Jubileumconcert

26 juli 2022

Dit jaar viert het Drèents Liedtiesfestival zijn tiende verjaardag! Om deze heugelijke gelegenheid te vieren organiseert Stichting REUR op 3 september 2022 een jubileumconcert. Tijdens dit jubileumconcert zullen alle tien winnaars vanaf de eerste editie van 2012 tot en met de meest recente editie van 2022 optreden en hun winnende lied spelen.

Rick Hilberts wint Drèents Liedtiesfestival 2022!

03 juli 2022

Op zaterdag 2 juli vond de tiende editie van het Drèents Liedtiesfestival plaats. In de finale in het ATLAS Theater in Emmen behaalde Rick Hilberts met het lied ‘Vallende sterren’ de meeste stemmen bij de verschillende vakjury’s. Het Drèents Liedtiesfestival wordt georganiseerd door de Stichting REUR. Dit jaar bestond de tv-vakjury uit Hijlco Span, Janine Vos en Marjolein Scherphuis.

Zaterdag 2 juli 2022: Finale Drèents Liedtiesfestival 2022

27 juni 2022

Aanstaande zaterdag is het zover! De 10e editie van het Drèents Liedtiesfestival in het Atlas Theater in Emmen. De finale wordt wederom LIVE uitgezonden door RTV Drenthe.