Drèentse Zangers is een gezamelk preject van Stichting REUR en streekumroep ZO!34. Het betreft een meerdielig tv-pregram waorin zangers en zangeressen een grote verscheidenheid aan meziekstukken en liedties zingt. De stukken wordt met hulp -deur zie zölf- vertaold vanoet het Engels, Fraans en Nederlaands. Wieder zingt zie liedties van mekaar. Gedurende Drèentse Zangers wordt zie begeleid deur een live-band van profmezikaanten.
De vocalisten staot vrij in heur mezikale keuzes en kunt zuchzölf daordeur underscheiden op artistiek niveau.

Drèentse Zangers wuur maakt in 2020.
De dielnemende zangers(essen) waren:

Deelnemers Drentse zangers
Boven: Rik Vinke, Leon Moorman, Gerrit Denekamp
Onder: Annemiek Drenth, Anna Westerling, Suzanne & Linda Kannegieter, Angelo Wensing (presentatie) en Wesly Struik (presentatie)

Ij kunt de oetzendings u.a. naokieken via het YouTube-kanaol van Stichting REUR.
Via dizze verwiezing koj in de afspeulliest van Drèentse Zangers.

Logo Drèentse Zangers DEF