Drèentse Zangers is een gezamelk preject van Stichting REUR en streekumroep ZO!34. Het betreft een meerdielig tv-pregram waorin zangers en zangeressen een grote verscheidenheid aan meziekstukken en liedties zingt. De stukken wordt met hulp -deur zie zölf- vertaold vanoet het Engels, Fraans en Nederlaands. Wieder zingt zie liedties van mekaar. Gedurende Drèentse Zangers wordt zie begeleid deur een live-band van profmezikaanten.
De vocalisten staot vrij in heur mezikale keuzes en kunt zuchzölf daordeur underscheiden op artistiek niveau.

Drèentse Zangers wuur veur het eerst maakt in 2020.
De dielnemende zangers(essen) waren:

Deelnemers Drentse zangers
Boven: Rik Vinke, Leon Moorman, Gerrit Denekamp
Onder: Annemiek Drenth, Anna Westerling, Suzanne & Linda Kannegieter, Angelo Wensing (presentatie) en Wesly Struik (presentatie)

Ij kunt de oetzendings u.a. naokieken via het YouTube-kanaol van Stichting REUR.
Via dizze verwiezing koj in de afspeulliest van Drèentse Zangers.

Logo Drèentse Zangers DEF