DLF-Jubileumconcert

26 juli 2022

Dit jaor viert het Drèents Liedtiesfestival zien tiende verjaordag!

Um dizze bezundere gelegenheid te vieren organiseert Stichting REUR op 3 september 2022 een jubileumconcert. Tiedens dit jubileumconcert zult alle tien winnaars vanof de eerste editie in 2012 tot en met de lestholden editie van 2022 optreden en heur winnende liedtien speulen.

Dat bint in volgörder van 2012 tot en met 2022:
Annemiek Drenth (Ik bin zo wies), Willem Fledderus (Nei doel), Gerrit Denekamp (Zundagskind), Suzanne & Linda Kannegieter (Ik geleuf niet meer in liefde), Rik Vinke (Eem lös van alles), Isa Zwart (Mamme see), Melissa Meewisse (Wind van Zuud), Leon Moorman (Knooin), Jolien (Vuul, ohohoh) en Rick Hilberts (Vallende sterren).

Zie zult bij het concert begeleid worden deur de onvolprezen DLF-band under leiding van Richard Zoer.

Het jubileumconcert vindt plaots in het vertrouwde Atlas Theater en begunt
um 20.00 uur.

KOOP NON JE KAORTEN VIA DE KASSA VAN HET ATLAS THEATER!

Ij bint van harte welkom um dit bezundere moment met oes samen te kommen vieren!

Poster - DLF-jubel

Weerum