Drèentse Zangers oetsteld

23 maart 2020

Het pregram ‘Drèentse Zangers’, een gezamelke preductie van ZO!34 en Stichting REUR is in verbaand met de maotriegels rondum het coronavirus verplaotst hen 5 en 6 september 2020.

Drèentse Zangers böd talenteerde zangers en zangeressen oet Zuudoost-Drenthe de gelegenheid mekáárs liedties én bewarkings van Engelstaolige en Nederlaandstaolige liedties in het Drèents te vertolken.

De zes ofleverings wordt vanof 2 oktober 2020 wekelks um 21.00 uur oetzunden via de tv-, internet en sociale mediakanaolen van streekumroep ZO!34.

De artiesten die metdoet an dizze oetstelde editie van ‘Drèentse Zangers’ bint Drèents Liedtiesfestival winnaars en dielnimmers: Leon Moorman, Suzanne & Linda Kannegieter, Annemiek Drenth, Anna Westerling, Gerrit Denekamp en Rik Vinke.

Deelnemers Drentse zangers
Boven v.l.n.r: Rik Vinke, Leon Moorman, Gerrit Denekamp
Under v.l.n.r: Annemiek Drenth, Anna Westerling, Suzanne & Linda Kannegieter,
Angelo Wensing en Wesly Struik.

ZO!34 - logo

LOGO 2018 Stichting REUR