Leon Moorman wint Drèents Liedtiesfestival 2019

24 juni 2019

Op zaoterdag 22 juni vund de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival plaots. In de finale in het ATLAS Theater in Emmen behaalde Melissa Meewisse met het nummer Knooin de mieste stemmen. Het Drèents Liedtiesfestival wordt organiseerd deur de Stichting REUR. Dit jaor bestun de vakjury oet Bert Haandrikman, Marlene Bakker en Edwin Jongedijk.

Der was as altied een vakjury en het pebliek kun tiedens de live-oetzending van RTV Drenthe via sms heur stem oetbrengen. De aandere negen dielnimmers an het DLF 19 waren: Edwin Bos, Jaap Lamfers, Annemiek Goelema, Jolien Dijkstra, Bert Hilberts, Kelly Valke, Anna Westerling en Marsha Boes.
Vleden jaar wun Melissa Meewisse het Drèents Liedtiesfestival met Wind van Zuud.

Met zien winst zal Leon Moorman later dit jaor dielnimmen an het Europees Songfestival voor Minderheidstaolen op het Suns Europe festival in Udine, waor e het Nedersaksisch zal vertegenwoordigen.

Leon Moorman wint Drèents Liedtiesfestival 2019 - Gerald Schuring
v.l.n.r: Laurens Hof, Leon Moorman en Jord Brinkhuis