Drentse vlag Nederlandse vlag

Leste neis


Blief altied op de heugte

Juryoetslagen finale Drèents Liedtiesfestival 2019

26 juni 2019

Op 22 juni was de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival. As organisator van het DLF kijk wij weerum op prachtige dag en een geweldige finale. Allereerst wil wij alle inzenders, finalisten, partners en betrökken partijen dan ook hartelk danken veur heur inzet, metwarking en de positieve betrökkenheid gedurende het hiele DLF19-traject en de finale lesten zaoterdag. Vanzölf fieliesteer wij Leon Moorman en zijn mezikale kompanen Laurens Hof en Jord Brinkhuis met het winnen van de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival. Een editie die -in oeze ogen- allén mar winnaars…

Leon Moorman wint Drèents Liedtiesfestival 2019

24 juni 2019

Op zaoterdag 22 juni vund de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival plaots. In de finale in het ATLAS Theater in Emmen behaalde Melissa Meewisse met het nummer Knooin de mieste stemmen. Het Drèents Liedtiesfestival wordt organiseerd deur de Stichting REUR. Dit jaor bestun de vakjury oet Bert Haandrikman, Marlene Bakker en Edwin Jongedijk.

Finalisten Drèents Liedtiesfestival 2019 te gast bij ZO!34

28 mei 2019

Op vrijdag 31 mei en vrijdag 7 juni ankommen bint de finalisten van het Drèents Liedtiesfestival 2019 te gast bij streekomroep ZO!34 in het pregram 'Vlinderstad Superchart'.