Drentse vlag Nederlandse vlag

Stichting REUR


Stichting REUR is een unofhankelke stichting die zuch richt op minderheids- en streektaolen met in 't bezunder de Nedersaksische taolen.  

Stichting REUR wil een overkoepelende en verbindende functie beklieden tussen de verscheiden Nedersaksische taolregio’s. Wieder wordt aandere streek- of minderheidstaolen betrökken in de activiteiten um te zörgen veur verbrieding in het anbod.
Stichting REUR wil dat berieken deur middel van het organiseren van ansprekende en relevante evenementen op gebied van podiumkuunst waor de hedendaagse streektaolcultuur een podium krig.
Um dit oet het stro te zetten wordt samenwarkingsverbaanden angaon met  taolinstituten, taol-organisaties, (overkoepelende) culturiele organisaties en culturiele netwarken, mediapartijen en het bedriefsleven.

Stichting REUR treedt op als initiator en organisator (en producent) van activiteiten binnen een netwarkorganisatie bestaonde uit bovennuumde partijen en zölfstandige professionals.

Leste neis


Blief altied op de heugte

01 december 2022

Inschrieving Drèents Liedtiesfestival 2023 lös!

Inschrieving Drèents Liedtiesfestival 2023 lös!

Het grootschaolige streektaol songfestival wordt veur de elfde maol organiseerd met as doel het schrieven, oetvoren…

Lees meer

17 november 2022

DLF-Jubileumconcert - aftermovie-

Dit jaor bestiet het Drèents Liedtiesfestival 10 jaor. Dat wuur op 3 september vierd met een bezunder jubileumconcert, waor alle winnaars optraden. Naotied was der nog…

Lees meer

16 november 2022

Suns Europe 2022: namen van de acts bekend.

Suns Europe 2022: namen van de acts bekend.

De bands die optreedt gedurende het slotevenement van het minderheidstaol-kuunstenfestival komt oet Wales, Baskenlaand,…

Lees meer

Filmpies