Drentse vlag Nederlandse vlag

Stichting REUR


Stichting REUR is een unofhankelke stichting die zuch richt op minderheids- en streektaolen met in 't bezunder de Nedersaksische taolen.  

Stichting REUR wil een overkoepelende en verbindende functie beklieden tussen de verscheiden Nedersaksische taolregio’s. Wieder wordt aandere streek- of minderheidstaolen betrökken in de activiteiten um te zörgen veur verbrieding in het anbod.
Stichting REUR wil dat berieken deur middel van het organiseren van ansprekende en relevante evenementen op gebied van podiumkuunst waor de hedendaagse streektaolcultuur een podium krig.
Um dit oet het stro te zetten wordt samenwarkingsverbaanden angaon met  taolinstituten, taol-organisaties, (overkoepelende) culturiele organisaties en culturiele netwarken, mediapartijen en het bedriefsleven.

Stichting REUR treedt op als initiator en organisator (en producent) van activiteiten binnen een netwarkorganisatie bestaonde uit bovennuumde partijen en zölfstandige professionals.

Leste neis


Blief altied op de heugte

28 mei 2019

Finalisten Drèents Liedtiesfestival 2019 te gast bij ZO!34

Op vrijdag 31 mei en vrijdag 7 juni ankommen bint de finalisten van het Drèents Liedtiesfestival 2019 te gast bij streekomroep ZO!34 in het pregram 'Vlinderstad…

Lees meer

18 mei 2019

Vakjury finale Drèents Liedtiesfestival bekend!

De leden van de vakjury veur de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival op 22 juni in het Atlas Theater in Emmen bint bekend.

Lees meer

15 mei 2019

'In de leite' niet in DLF19 finale

Naodat de finalisten bekendmaakt waren, wuur Stichting REUR metdield deur oetkeuzen inzenders van -In de leite- dat met weerumwarkende kracht niet voldaon worden kun an…

Lees meer