Drentse vlag Nederlandse vlag

Stichting REUR


Stichting REUR is een unofhankelke stichting die zuch richt op minderheids- en streektaolen met in 't bezunder de Nedersaksische taolen.  

Stichting REUR wil een overkoepelende en verbindende functie beklieden tussen de verscheiden Nedersaksische taolregio’s. Wieder wordt aandere streek- of minderheidstaolen betrökken in de activiteiten um te zörgen veur verbrieding in het anbod.
Stichting REUR wil dat berieken deur middel van het organiseren van ansprekende en relevante evenementen op gebied van podiumkuunst waor de hedendaagse streektaolcultuur een podium krig.
Um dit oet het stro te zetten wordt samenwarkingsverbaanden angaon met  taolinstituten, taol-organisaties, (overkoepelende) culturiele organisaties en culturiele netwarken, mediapartijen en het bedriefsleven.

Stichting REUR treedt op als initiator en organisator (en producent) van activiteiten binnen een netwarkorganisatie bestaonde uit bovennuumde partijen en zölfstandige professionals.

Leste neis


Blief altied op de heugte

26 juni 2019

Juryoetslagen finale Drèents Liedtiesfestival 2019

Op 22 juni was de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival.
As organisator van het DLF kijk wij weerum op prachtige dag en een geweldige finale.
Allereerst wil…

Lees meer

24 juni 2019

Leon Moorman wint Drèents Liedtiesfestival 2019

Op zaoterdag 22 juni vund de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival plaots. In de finale in het ATLAS Theater in Emmen behaalde Melissa Meewisse met het nummer…

Lees meer

28 mei 2019

Finalisten Drèents Liedtiesfestival 2019 te gast bij ZO!34

Op vrijdag 31 mei en vrijdag 7 juni ankommen bint de finalisten van het Drèents Liedtiesfestival 2019 te gast bij streekomroep ZO!34 in het pregram 'Vlinderstad…

Lees meer