Drentse vlag Nederlandse vlag

Stichting REUR


Stichting REUR is een unofhankelke stichting die zuch richt op minderheids- en streektaolen met in 't bezunder de Nedersaksische taolen.  

Stichting REUR wil een overkoepelende en verbindende functie beklieden tussen de verscheiden Nedersaksische taolregio’s. Wieder wordt aandere streek- of minderheidstaolen betrökken in de activiteiten um te zörgen veur verbrieding in het anbod.
Stichting REUR wil dat berieken deur middel van het organiseren van ansprekende en relevante evenementen op gebied van podiumkuunst waor de hedendaagse streektaolcultuur een podium krig.
Um dit oet het stro te zetten wordt samenwarkingsverbaanden angaon met  taolinstituten, taol-organisaties, (overkoepelende) culturiele organisaties en culturiele netwarken, mediapartijen en het bedriefsleven.

Stichting REUR treedt op als initiator en organisator (en producent) van activiteiten binnen een netwarkorganisatie bestaonde uit bovennuumde partijen en zölfstandige professionals.

Leste neis


Blief altied op de heugte

02 september 2021

Knooin op het Eurovisie Songfestival?

Het is #DunderdagDLFdag!
In dizze wekelkse rebriek nim wij je met op reis deur het rieke mezikale archief van het #DrèentsLiedtiesfestival. Ok proot wij je bij over…

Lees meer

06 augustus 2021

Erik Koerts in bestuur Stichting REUR

Stichting REUR hef mooi neis!

Erik Koerts is toetreden tot het bestuur van Stichting REUR. Erik zal een rol vervullen as algemien bestuurslid.

Lees meer

04 juli 2021

Clip 'Vuul' van DLF21-winnaar Jolien is oet!

De videoclip van DLF21-winnaar Jolien is klaor en non te zien via YouTube.
De clip wuur maakt door Geert Marissen.

Lees meer

Filmpies