Drentse vlag Nederlandse vlag

Stichting REUR


Stichting REUR is een unofhankelke stichting die zuch richt op minderheids- en streektaolen met in 't bezunder de Nedersaksische taolen.  

Stichting REUR wil een overkoepelende en verbindende functie beklieden tussen de verscheiden Nedersaksische taolregio’s. Wieder wordt aandere streek- of minderheidstaolen betrökken in de activiteiten um te zörgen veur verbrieding in het anbod.
Stichting REUR wil dat berieken deur middel van het organiseren van ansprekende en relevante evenementen op gebied van podiumkuunst waor de hedendaagse streektaolcultuur een podium krig.
Um dit oet het stro te zetten wordt samenwarkingsverbaanden angaon met  taolinstituten, taol-organisaties, (overkoepelende) culturiele organisaties en culturiele netwarken, mediapartijen en het bedriefsleven.

Stichting REUR treedt op als initiator en organisator (en producent) van activiteiten binnen een netwarkorganisatie bestaonde uit bovennuumde partijen en zölfstandige professionals.

Leste neis


Blief altied op de heugte

14 mei 2021

DLF21-winnaar Jolien Wonink-Dijkstra op Radio 5 in Volgspot!

Vanaovend is Drèents Liedtiesfestival-winnaar Jolien Wonink-Dijkstra te gast in Volgspot op NPO Radio 5!!

Zie hef een tillefonisch vraoggesprek en der zal een…

Lees meer

14 mei 2021

Jolien Wonink-Dijkstra wint ningde editie van het Drèents Liedtiesfestival!

Gisteraovend was de ningde editie van het Drèents Liedtiesfestival. In de finale in het ATLAS Theater in Emmen kreeg Jolien met het nummer 'Vuul (oh oh oh)'. de mieste…

Lees meer

13 mei 2021

DunderdagDLFdag 2021

Vandaag is het DE DunderdagDLFdag van 2021!

Vandaag kiek wij niet weerum, mar hen de toekomst!
Vanaovend um 19.30 uur zal de finale van de ningde editie van het…

Lees meer

Filmpies