Inzendtermijn DLF19 gesloten.

08 april 2019

De inzendtermijn voor het Drèents Liedtiesfestival 2019 is afgelopen vrijdag 5 april om 24.00 uur gesloten.

Langs deze weg willen wij -Stichting REUR- iedereen hartelijk danken voor hun inzending, want zonder inzendingen is het Drèents Liedtiesfestival niet mogelijk.

Het vervolg
De inzendingen worden geïnventariseerd en anoniem gemaakt. Dat houdt in dat alle
naamsvermeldingen van zowel de tekst- en muziekschrijvers als de uitvoerende(n) verwijderd worden.
Deze anonieme inzendingen worden aangeboden aan de beoordelingscommissie van Stichting REUR. Zij zullen de inzendingen inhoudelijk beoordelen op kwaliteit van tekst en muziek.
Tijdens het zogeheten 'DLF-conclaaf' komt de commissie samen en zal dan uit alle inzendingen de finalisten selecteren.

Bekendmaking finalisten
De finalisten voor de achtste editie van het Drèents Liedtiesfestival worden op 11 mei 2019 bekend gemaakt in het programma 'Hemmeltied' van RTV Drenthe.

De finale van het Drèents Liedtiesfestival 2019 vindt plaats op 22 juni 2019
in het Atlas Theater te Emmen.
U kunt uw kaarten voor de finale HIER bestellen.

LOGO DLF19