Blijf altijd op de hoogte

Dunderdag DLF-dag!

09 augustus 2018

In deze vaste rubriek kijken wij even terug in de tijd en doen wij een greep uit het rijke muzikale verleden van het Drèents Liedtiesfestival. Op die manier geven wij nogmaals aandacht aan hen die bij eerdere edities van het Drèents Liedtiesfestival in de finale stonden.

Dunderdag DLF-dag!

02 augustus 2018

'Wind van Zuud' op Radio 5 in 'Volgspot'

31 juli 2018

Gisteren ging de single 'Wind van Zuud' waarmee Melissa Meewisse op 2 juni j.l. het Drèents Liedtiesfestival won in première op de nationale radio. Presentator Hijlco Span draaide het nummer in zijn programma 'Volgspot' op Radio 5.