Drentse vlag Nederlandse vlag

Stichting REUR


Stichting REUR is een unofhankelke stichting die zuch richt op minderheids- en streektaolen met in 't bezunder de Nedersaksische taolen.  

Stichting REUR wil een overkoepelende en verbindende functie beklieden tussen de verscheiden Nedersaksische taolregio’s. Wieder wordt aandere streek- of minderheidstaolen betrökken in de activiteiten um te zörgen veur verbrieding in het anbod.
Stichting REUR wil dat berieken deur middel van het organiseren van ansprekende en relevante evenementen op gebied van podiumkuunst waor de hedendaagse streektaolcultuur een podium krig.
Um dit oet het stro te zetten wordt samenwarkingsverbaanden angaon met  taolinstituten, taol-organisaties, (overkoepelende) culturiele organisaties en culturiele netwarken, mediapartijen en het bedriefsleven.

Stichting REUR treedt op als initiator en organisator (en producent) van activiteiten binnen een netwarkorganisatie bestaonde uit bovennuumde partijen en zölfstandige professionals.

Leste neis


Blief altied op de heugte

26 april 2019

De DLF19-band is bekend!

De samenstelling van de DLF-begeleidingsband veur de finale van het Drèents Liedtiesfestival op 22 juni 2019 in het Atlas Theater in Emmen is bekend!

Lees meer

08 april 2019

Inzendtermien DLF19 sleuten.

De inzendtermien veur het Drèents Liedtiesfestival 2019 is lesten vrijdag 5 april um 24.00 uur sleuten.

Lees meer

16 maart 2019

Platt Together in 't kraant

Bij de prissentatie van het preject Platt Together wuur het Dagblad van het Noorden vertegenwoordigd deur kuunst- en cultuurjournalist Joep van Ruiten. Hie schreef het…

Lees meer