Drentse vlag Nederlandse vlag

Stichting REUR


Stichting REUR is een unofhankelke stichting die zuch richt op minderheids- en streektaolen met in 't bezunder de Nedersaksische taolen.  

Stichting REUR wil een overkoepelende en verbindende functie beklieden tussen de verscheiden Nedersaksische taolregio’s. Wieder wordt aandere streek- of minderheidstaolen betrökken in de activiteiten um te zörgen veur verbrieding in het anbod.
Stichting REUR wil dat berieken deur middel van het organiseren van ansprekende en relevante evenementen op gebied van podiumkuunst waor de hedendaagse streektaolcultuur een podium krig.
Um dit oet het stro te zetten wordt samenwarkingsverbaanden angaon met  taolinstituten, taol-organisaties, (overkoepelende) culturiele organisaties en culturiele netwarken, mediapartijen en het bedriefsleven.

Stichting REUR treedt op als initiator en organisator (en producent) van activiteiten binnen een netwarkorganisatie bestaonde uit bovennuumde partijen en zölfstandige professionals.

Leste neis


Blief altied op de heugte

17 oktober 2018

ZfN en Stichting REUR organiseert 'Platt Together'

Platt Together is een internationaal oetwisselings-meziekpreject van Stichting REUR in samenwarking met het ZfN (Zentrum für Niederdeutsch in Holstein).
Het ZfN is ok…

Lees meer

12 oktober 2018

Stichting REUR officieel partner van SUNS Europe.

Stichting REUR is officieel samenwerkingspartner worden van Suns Europe; het internationale festival veur podiumkuunst in minderheidstaolen.

Lees meer

10 oktober 2018

Drèents Liedtiesfestival structuriel understeund!

Vannommerdag kregen wij -Stichting REUR- het prachtige bericht van dippeteerde Cees Bijl dat het DLF-Drèents Liedtiesfestival kan reken op structuriele understeuning…

Lees meer