Drentse vlag Nederlandse vlag

Stichting REUR


Stichting REUR is een unofhankelke stichting die zuch richt op minderheids- en streektaolen met in 't bezunder de Nedersaksische taolen.  

Stichting REUR wil een overkoepelende en verbindende functie beklieden tussen de verscheiden Nedersaksische taolregio’s. Wieder wordt aandere streek- of minderheidstaolen betrökken in de activiteiten um te zörgen veur verbrieding in het anbod.
Stichting REUR wil dat berieken deur middel van het organiseren van ansprekende en relevante evenementen op gebied van podiumkuunst waor de hedendaagse streektaolcultuur een podium krig.
Um dit oet het stro te zetten wordt samenwarkingsverbaanden angaon met  taolinstituten, taol-organisaties, (overkoepelende) culturiele organisaties en culturiele netwarken, mediapartijen en het bedriefsleven.

Stichting REUR treedt op als initiator en organisator (en producent) van activiteiten binnen een netwarkorganisatie bestaonde uit bovennuumde partijen en zölfstandige professionals.

Leste neis


Blief altied op de heugte

02 februari 2019

Isa Zwart wint Talentpries op Popgala

Op het Popgala Noord dat holden wuur op de veuraovend van het Eurosonic-Noorderslag in Stad is DLF17-winnaar Isa Zwart in de priezen vallen. Isa wuur door de jury…

Lees meer

02 januari 2019

Drèents Liedtiesfestival 2019

Het Drèents Liedtiesfestival 2019 (DLF19) komp der an!
Het grootschaolige liedtiesfestival wordt veur de achtste maol organiseerd met as doel het schrieven, oetvoeren…

Lees meer

28 november 2018

Melissa Meewisse hen SUNS EUROPE festival! (2)

Mörgen is 't zowied! Dan zal Melissa Meewisse ofreizen hen het Suns Europe 2018! Zie zal het Nedersaksisch vertegenwoordigen met het liedtien -Wind van Zuud- op het…

Lees meer