Drentse vlag Nederlandse vlag

Stichting REUR


Stichting REUR is een unofhankelke stichting die zuch richt op minderheids- en streektaolen met in 't bezunder de Nedersaksische taolen.  

Stichting REUR wil een overkoepelende en verbindende functie beklieden tussen de verscheiden Nedersaksische taolregio’s. Wieder wordt aandere streek- of minderheidstaolen betrökken in de activiteiten um te zörgen veur verbrieding in het anbod.
Stichting REUR wil dat berieken deur middel van het organiseren van ansprekende en relevante evenementen op gebied van podiumkuunst waor de hedendaagse streektaolcultuur een podium krig.
Um dit oet het stro te zetten wordt samenwarkingsverbaanden angaon met  taolinstituten, taol-organisaties, (overkoepelende) culturiele organisaties en culturiele netwarken, mediapartijen en het bedriefsleven.

Stichting REUR treedt op als initiator en organisator (en producent) van activiteiten binnen een netwarkorganisatie bestaonde uit bovennuumde partijen en zölfstandige professionals.

Leste neis


Blief altied op de heugte

28 november 2018

Melissa Meewisse hen SUNS EUROPE festival! (2)

Mörgen is 't zowied! Dan zal Melissa Meewisse ofreizen hen het Suns Europe 2018! Zie zal het Nedersaksisch vertegenwoordigen met het liedtien -Wind van Zuud- op het…

Lees meer

30 oktober 2018

'Naor huus' op single en in radiopremière!

Het liedtien 'Naor huus' komp op single oet!
Vandaag zal e net nao 15.30 uur in radiopremière gaon op RTV Drenthe in het pregram 'Met Arnold naar de avond' met Arnold…

Lees meer

22 oktober 2018

Apollo Circus wint Plattsounds 2018.

Lesten zaoterdag, de 20sten oktober, was de finale van de Plattduutse bandwedstried Plattsounds Bandcontest.
De finale was dizze maol in Leer in Oostfriesland en wuur…

Lees meer